Češka bez podviga, Kanadi bronza u hokeju

Hokejaška reprezentacija Kanade osvojila je bronzanu medalju na Zimskim Olimpijskim Igrama u Pjongčangu, pošto je sa 6:4 pobedila selekciju Češke.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

16:15

Češka bez podviga, Kanadi bronza u hokeju
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Kanada je uspela da dođe od bronze posle festivala golova u Južnoj Koreji i time su uspeli da makar malo ublaže poraz od Nemačke u polufinalu.

Ova rerpezentacija branila je zlatnu medalju osvojenu iz Sočija 2014. godine, međutim iz Pjongčanga moraće da se zadovolje sa trećim mestom.

Kanada je posle prve trećine vodila sa 3:1 posle golova Ebea, Kelija i Roja, dok je jedini pogodak za Čehe postigao Ružicka.

Tokom druge trećine nije bilo golova, a onda je usledio pravi vatromet u poslednjoj trećini. Videli smo po tri gola na obe strane, s tim što je Kanada uvek imala prednost.

Češka je u poslednjim trenucima meča smanjila sa 6:2 na 6:4 i time se izborila za častan poraz.

Finale između hokejaša iz Rusije i Nemačke na programu je u nedelju od 5.10 ujutru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: