Paleta kod Kapela – hoće li im se pridružiti i Boaći?

Italijanski fudbaler Gabrijel Paleta prešao je u kineski Đangsu Suning koji sa klupe predvodi njegov zemljak Fabio Kapelo, potvrđeno je na sajtu kluba.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

12:00

Paleta kod Kapela – hoće li im se pridružiti i Boaći?
Starsport

Bivši italijanski reprezentativac (tri meča) bio je bez kluba od kraja januara kada je raskinuo ugovor sa Milanom u kojem je proveo prethodnih godinu i po dana i osvojio Superkup Italije.

Paleta je rođen u Argentini i prošao je mladje kategorije Banfilda, a u karijeri je igrao još i za Liverpul, Boku Juniors i Parmu u kojoj se najduže zadržao.

Đangsu bi mogao da realizuje i transfer napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija za cenu od 5,5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: