'Orlovi' spremni za najteži ispit u kvalifikacijama za SP

Reprezentacija Srbije protiv selekcije Nemačke igra meč trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

11:33

'Orlovi' spremni za najteži ispit u kvalifikacijama za SP
Foto/kss

Reprezentacija Srbije posle dva kola u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ima maksimalan učinak u grupi G i zauzima drugo mesto iza Nemačke zbog lošije koš-razlike.

Prva utakmica igra se u petak u Frankfurtu od 19.30, dok će 'Orlovi' u nedelju od 20.20 gostovati Austriji u Beču.

Aleksandar Đorđević uoči gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za SP izjavio je da je zadovoljan energijom koju su pokazali njegovi igrač.
Foto/kss
"Igrači su za ovih nekoliko dana odgovorili energijom i entuzijazmom. Stevan Jelovac je novo ime u odnosu na prošli "prozor" kao zamena za povređenog kapitena Milana Mačvana. Verujem da će biti dostojna zamena, trudimo se da ne komplikujemo mnogo", izjavio je Đorđević.

Selektor Srbije istakao je da se nada podršci navijača u Franfurtu.

"Nemačka ima dobar ambijent, entuzijazmom, novog trenera. Pobedili su u prve dve utakmice, ali verujem u podrška naših navijača u Frankfurtu. Protiv Nemaca će biti najvažnija utakmica u grupi do sada, ali svaka sledeća će biti najvažnjja", kazao je Đorđević.

U ove dve utakmice u ekipi neće biti povređenog Stefana Jovića kome je na finalu Kupa Nemačke stradalo stopalo, kao ni Vanje Marinkovića, koji je otpao sa spiska.

Selektor je odlučio da protiv Nemačke pruži šansu Savi Lešiću, dok u timu neće biti Radanov i Avramović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: