'Večiti' posle Evrope: Zvezda u Subotici, Partizan čeka Zemun

Utakmicama 24. kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde gostuju Spartaku, dok Partizan dočekuje Zemun.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

11:00

'Večiti' posle Evrope: Zvezda u Subotici, Partizan čeka Zemun
Starsport

Prvi meč 24. kola igran je u petak od u Beogradu kada je Voždovac pobedio kruševački Napredak.

Derbi meč ovog kola igraće se u nedelju od 13.00 u Subotici kada će Spartak dočekati lidera šampiona, Crvenu Zvezdu.

Crveno-beli taj meč dočekuju posle poraza od CSKA i eliminacije iz Lige Evropa i svakako će želeti da poraz u Moskvi što pre zaborave i fokusiraju se na domaće takmičenje.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 60 bodova, dok je Spartak na petom mestu sa 40.

Spartak je mnogo slabiji nego jesenas, a Zvezda umorna od Moskve. Dvojka je 1,35, a dupla šansa 1X 2,90. Pogledajte sve MOZZART kvote za duel u Subotici.
Starsport
I fudbaleri Partizana naredni meč domaćeg šampionata, protiv Zemuna, dočekuju u istoj atmosferi kao i Zvezda, pošto su sinoć završili svoje učešće u Ligi Evropa.

Crno-beli će, takodje, pokušati i da poprave utisak iz prethodnog kola kada su nakon preokreta slavili u Lučanima protiv Mladosti sa 1:2.

Izabranici Miroslava Đukića su drugi na tabeli sa 51 bodom, dok je Zemun na 11. poziciji sa 24 osvojena boda.

Taj meč je na programu u nedelju od 15.00.

Crno-beli kod kuće sa Zemun ne bi smeli da imaju problem. Kvota na keca uz tri gola je 1,67. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: