Alimpijević: Odlazak Trinkijerija ništa ne menja kod Bamberga

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da u Nemačkoj ekipa ima dodatni motiv da se revanšira Bambergu za poraz u prvom delu Evrolige.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 22.02.2018.

18:08

Alimpijević: Odlazak Trinkijerija ništa ne menja kod Bamberga
Starsportphoto

Alimpijević je dodao da ekipa vrati na pobednički kolosek posle neuspeha u Kupu Radivoja Koraća.

"Posle Kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i vratimo na onaj put na kome smo bili prethodno. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu u Areni i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, sada je tu njegov pomoćnik koji ih je ih je vodio u prethodnom periodu dok je Andrea bio na operaciji", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Naglasio je i da veoma ceni Bamberg i kao glavne igrače izdvojio Danijela Heketa i Rikija Hikmena.

"Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom periodu, odlične individualci na spoljnim linijama, pre svih Heket, Hikmen... Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata".

Kapiten Branko Lazić ističe da očekuje dobru partiju i pobedu crveno-belih u Nemačkoj.

"Bamberg nam je dužnik iz prvog dela sezone, savladao nas je u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružzamo dobre partije u Evropi kako bismo potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi", zaključio je Lazić.

Utakmica 23. kola Evrolige Bamberg – Crvena zvezda na programu je u petak od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: