Vulićević: Injekcije, tablete – stisnuću zube pa šta bude

Miroslav Vulićević izjavio je da još uvek ne zna da li će zaigrati protiv Viktorije u Plzenju jer je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 21.02.2018.

12:16

Vulićević: Injekcije, tablete – stisnuću zube pa šta bude
Starsportphoto

Kapiten Partizana se povredio minulog vikenda na gostovanju u Lučanima tokom drugog poluvremena utakmice, ali je zbog već iskorišćene tri izmene i nepovoljnog rezultata po crno-bele ipak odlučio da ostane do kraja na terenu.

"Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi za sutra. Ima još 24 časa do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači", izjavio je Vulićević pred polazak u Plzenj za Partizan TV.

On je istakao da neće biti jedini fudbaler koji će sa bolovima istrčati na teren ukoliko lekarski tim proceni da ipak može da zaigra u Plzenju.

"Koristimo injekcije, tablete i sve opcije kako bih mogao da zaigram. Dosta fudbalera igra pod bolovima. Ja ću stisnuti zube pa šta bude", poručio je iskusni desni bek.

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana igra se sutra od 19 sati u Plzenju. U prvom meču u Humskoj bilo je 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: