U sredu treći atletski "Serbian open"

Atletska dvorana na Banjici sutra će biti domaćin trećeg "Serbian open" mitinga, na kojem će učestvovati oko 200 takmičara iz 21 zemlje.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 20.02.2018.

23:24

U sredu treći atletski
Starsportphoto

Zvezda mitinga biće najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, koja će nakon Evropskog dvoranskog prvenstva prvi put skakati pred domaćom publikom.

Osim skoka udalj, velika borba će se voditi i u bacanju kugle gde će biti jaka konkurencija s bosanskim takmičarem Mesudom Pezerom, a učestvovaće i srpski atletičar Asmir Kolašinac.

Od velikih imena treba još pomenuti i Amela Tuku, osvajača medalje na Svetskom prvenstvu na 800 metara, koji će se na mitingu u Beogradu takmičiti na duplo kraćoj deonici.

Od srpskih atletičara nastupiće i Amela Terzić u trci na 1.500 metara, Mihail Dudaš u skoku motkom, a posebno će biti zanimljiva trka na 400 metara u ženskoj konkurenciji gde će trčati Maja Ćirić i Tamara Salaški.

Atletski savez Srbije je podsetio da su ulaznice za miting bile besplatne i da je 1.000 karata podeljeno za jedan sat.

Miting je na programu u sredu, a počeće u 16.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: