Junajted i "proleće" u Sevilji, Šahtjor i Roma spuštaju zavesu

Zavesa na prve utakmice osmine finala Lige šampiona spušta se gostovanjem Mančester junajteda u Sevilji, odnosno duelom Šahtjora i Rome u Harkovu.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 20.02.2018.

23:38

Junajted i
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

U jeku "navodnog obračuna" sa Polom Pogbom ekipa Žoze Murinja ide u Andaluziju, ekipi koja od dolaska Vinčenca Montele igra po principu "toplo-hladno", ali je specijalista za evropska takmičenja.

Zanimljivo, Sevilja je tri puta uzastopno osvojila Ligu Evrope (2014, 2015, 2016), pre nego što ju je na tronu "manjeg UEFA takmičenja" nasledio upravo Junajted.

Sevilju nije lako pobediti na njenom terenu, a kvota na Mančester Junajted je 2,50. Iks nosi kvotu 3,20, a kec 2,95. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

Kao i obično glavni Murinjov adut na sredini terena biće Nemanja Matić.

"Veoma smo srećni što se vraćamo na teren u Ligi šampiona. Sevilja je sjajan tim, izuzetno ih poštujemo, posebno su opasni na domaćem terenu. Siguran sam da će od početka biti veoma agresivni, ali mi imamo svoj cilj, svesni smo svojih kvaliteta i bićemo spremni", izjavio je Matić za klupski sajt.

Još jedan srpski reprezentativac će sutra na teren, Aleksandar Kolarov u dresu Rome gostuje Šahtjoru u Harkovu.

Protiv Šahtjora su padali i bolji od Rome. Večeras je kec 2,55, iks 3,25, a dvojka 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu u Ukrajini.

I dok će se u Sevilji igrati na najmanje 15 stepeni u plusu, u Harkovu se za vreme utakmice očekuje temperatura od minus 10.

Obe utakmice igraće se u standardnom terminu od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: