Radnički dobio 4:0, trener nije potpuno zadovoljan

Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je da ga raduje pobeda nad Bačkom, ali da nije potpuno zadovoljan utakmicom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

12:35

Radnički dobio 4:0, trener nije potpuno zadovoljan
Starsportphoto

Radnički je sa 4:0 pobedio Bačku u 23. kolu Superlige Srbije i izbio na treće mesto prvenstvene tabele.

"Raduje me pobeda, ali nisam u potpunosti zadovoljan kako je išla ova utakmica. Bilo je tu i dobrih i loših stvari, tako da ćemo neke segmente u igri morati što pre da korigujemo", rekao je Dmitrović posle utakmice u Nišu.

Niški klub je tako vezao šest pobeda u prvenstvu, što je klupski rekord.

"Važno je da smo počeli kako smo hteli i da smo na dobrom putu. Oborili smo i taj rekord, a već od sutra se okrećemo pripremi meča sa Borcem", kazao je Dmitrović.

Trener Bačke Zvezdan Milošević rekao je da misli da je poraz ostvaren previsokim rezultatom.

"Ipak, igrali smo protiv kvalitetnijeg rivala na teškom terenu i ja mu čestitam na pobedi. Ostaje nam da se što pre okrenemo sledećim obavezama i pokušamo da se dobro pozicioniramo pred plej-aut koji nas očekuje", rekao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: