Čanak: Ako protiv Zvezde budemo imali dva prazna minuta...

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da su polufinale Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Bemaksa odlučili skok i šut za tri poena.

Izvor: MLJ

Subota, 17.02.2018.

23:15

Čanak: Ako protiv Zvezde budemo imali dva prazna minuta...
StarSport

Partizan je sa 89:79 pobedio Megu i u nedelju će igrati u finalu protiv "večitog rivala" Crvene zvezde koja je ranije u toku dana bila bolja od FMP Železnika.

Partizan je imao oscilacije u igri tokom meča, pa do poslednje četvrtine nije uspevao da prelomi rezultat. Srećom po Čanka i ekipu, oscilirala je i Mega.

"Teška utakmica, Mega ima mladu ekipu, ali ti momci igraju bez ikakvog respekta protiv protivnika. Sama utakmica, ofanzivni skok i trojke su odlučili. Ako budemo sutra imali dva prazna minuta, ne znam da li ćemo uspeti da se izvučemo", rekao je Čanak novinarima posle meča.

On je istakao da će Partizan ići na prvi trofej u sezoni iako je Zvezda favorit, a zadovoljan je što njegovu ekipu nije poremetilo isključenje Novice Veličkovića iz 35. minuta.

"Sutra je borba za prvi trofej. Sigurno će derbi biti dodatna motivacija i igračima Partizana i igračima Zvezde. Partizan kad igra u finalu ide na trofej. Za razliku od prošle godine, ove godine smo zdrastveno bolji. Uspeli smo da se povratimo iz "crne rupe". Nije nas poremetilo ni isključenje Novice Veličkovića, koji je jako bitan timu", rekao je Čanak.

Finale je na programu od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: