Saletov Bajern ređa pobede, preko Ulma do finala Kupa

Košarkaši Bajerna iz Minhena plasirali su se u finale Kupa Nemačke posle pobede nad Ulmom 84:73.

Izvor: MLJ

Subota, 17.02.2018.

18:57

Saletov Bajern ređa pobede, preko Ulma do finala Kupa
Getty Images

Tim Saše Đorđevića ne zna za poraz još od 2. januara i meča u Evrokupu sa italijanskim Torinom. Od tada su vezali 12 pobeda u svim takmičenjima.

Bajern i Ulm su u prvom delu igre bili ujednačeni, a Bajern je pobedio zahvaljujući Džeredu Kaningemu i boljem drugom poluvremenu u koje je ušao sa poenom zaostatka (42:41).

Bajern je u trećoj četvrtini "oduvao" Ulm sa 26:15 i tako trasirao put ka finalu.

Kaningem je ubacio 22 poena i najbolju podršku je imao u Redžiju Redingu. Reding je dodao 13 poena, sedam skokova i šest asistencija. Na drugoj strani se istakao Ajzak Fotu sa 21 poenom.

Od srpskih igrača, na parketu su bili Stefan Jović i Vladimir Lučić koji je dugo pauzirao zbog povrede. Jović je ubacio pet poena i imao isto toliko asistencija za 22 minuta, a Lučić se za nešto manje od šest minuta nije upisao u strelce.

Bajern čeka boljeg iz duela berlinske Albe i Bajrojta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: