Poćetino: Mejson je dobrodošao u Totenhemu

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino izjavio je da je bivši igrač Rajan Mejson, koji je zbog frakture lobanje završio karijeru, dobrodošao u klubu.

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2018.

22:51

Poćetino: Mejson je dobrodošao u Totenhemu
Foto: Getty images

Mejson je u januaru prošle godine kao fudbaler Hala dobio udarac u glavu u duelu sa kapitenom Čelsija Garijem Kejhilom i pre nekoliko dana bio je prinudjen da se penzioniše u 26. godini.

"Veoma tužna vest. Ima samo 26 godina, ali je jako zanimljiva osoba i veliki fudbalski znalac. Bio je uspešan sportista, a verujem da će imati uspeha i dalje, čime god se bavio. Za mene je bio uvek poseban i vrata kluba će mu uvek biti otvorena. Ne brini Rajane, bićeš uspešan i van terena", izjavio je Poćetino za engleske medije.

Mejson je prošao mlađe kategorije Totenhema, a za prvi tim je debitovao pre deset godina, ali je veći deo karijere proveo na pozajmicama u engleskim niželigašima sve do transfera u Hal 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: