Obradović okrenuo leđa Atamanu (VIDEO)

Sukob Željka Obradovića i Ergina Atamanta dobio je novu epizodu, srpski terener nije ni prišao Turčinu da se pozdrave uoči novog duela njihovih ekipa.

Izvor: AK

Sreda, 14.02.2018.

18:20

Obradović okrenuo leđa Atamanu (VIDEO)
Foto: Screenshot/Twitter/@EurohoopsTR

Fenerbahče je dočekao Anadolu Efes u sredu uveče, a kada su ekipe nakon predstavljanja krenule da se međusobno pozdrave, Obradović je okrenuo leđa i otišao do navijača.

Dvojica trenera ušla su u sukob pre nekoliko nedelja kada je Ataman odbio da se pozdravi sa Obradovićem nakon ubedljive pobede Fenera.

Nakon toga je kritikovao Obradovića zbog šamara kapitenu svog tima Melihu Mahmutoluu istakavši čak i da on želi da pređe u Efes zbog toga.

Uoči novog meča Obradović je rekao da ne poštuje one koji njega ne poštuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: