Od kapitena do direktora – Matić vodi omladince Čukaričkog

Fudbalski klub Čukarički imenovao je Igora Matića za novog direktora omladinske škole.

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2018.

18:25

Od kapitena do direktora – Matić vodi omladince Čukaričkog
Foto: StarSport

Matić je na toj funkciji zamenio Nikolu Trbovića, za koga se još ne zna da li će ostati u klubu ili će sa njim biti raskinut ugovor.

"Ovo je za mene jedna velika čast i zadovoljstvo, ali i obaveza", rekao je za klupski sajt Matić s kojim je dogovorena saradnja do leta, kada će se znati da li mu odgovara nova uloga.

Novi direktor je naveo da je dobro upućen u stanje u školi i da treba "malo zasukati rukave" jer ima mnogo potencijala koji bi trebalo da se iskoristi.

"Smatraću se uspešnim direktorom ako što više igrača ubacimo u prvi tim, a zatim napravimo i inostrani aganžman. Pravljenje igrača je jedini ispravan put. Znamo kakva je situacija u srpskom fudbalu i da, nažalost, od prodaje igrača mora da se živi. Ipak, moramo da budemo oprezni", dodao je Matić.

Matić je naveo da želi da Čukarički bude prepoznatljiv kao klub koji ima jasan plan i strategiju kada je reč o prelasku igrača iz škole u prvi tim i da uzor treba da budu veliki klubovi poput Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: