Donald: Ponosan sam; Jovičić: Ako u Moskvi postignemo gol...

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da veruje da njegova ekipa može da odigra još bolje u revanšu protiv moskovskog CSKA.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 13.02.2018.

23:12

Donald: Ponosan sam; Jovičić: Ako u Moskvi postignemo gol...
Starsportphoto

"Teška utakmica za nas protiv odlične ekipe CSKA. Ovo je pozitivan rezultat pred revanš u Moskvi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Možemo još mnogo bolje, ali, opet, ovo je prva takmičarska utakmica posle teških priprema. Mislim da imamo dosta vremena da se uigramo pred revanš i pružimo još bolju partiju", rekao je Jovičić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su u Beogradu nerešeno 0:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

"Imali smo šanse da postignemo gol, ali šta je tu je, to je prošlo. Treba da se što bolje pripremimo za revanš u Moskvi", rekao je Jovičić i dodao veruje da će crveno-beli u revanšu pružiti istu partiju u defanzivi, a da će napadački odigrati bolje.

Popularni Bakula je naveo i da CSKA uvek igra isto, bez obzira da li igra na svom ili gostujućem terenu.

"Nema velike razlike, oni traže posed lopte i igraju isto i kod kuće i na strani. Sigurno će nama biti teže, ali ako postignemo gol imaćemo veliku šansu da prođemo u narednu fazu Lige Evrope", rekao je Jovičić.

I Mičel Donald se složio da je njegova ekipa odigrala dobar meč i da ima pozitivan rezultat posle prvog meča.

"Zadovoljni smo, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo dobre šanse, imali su i oni, ali to je normalno kad igraš protiv dobre i iskusne ekipe... Možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili večeras".

Donald je naveo i da je ponosan na ekipu koja je, kako je rekao, "dala sve od sebe".

Revanš će se igrati u sredu, 21. februara u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: