"Da li Nejmar želi da igra u Realu? Naravno"

Bek Real Madrida Brazilac Marselo uveren je da će njegov saigrač iz reprezentacije Nejmar da Silva jednog dana preći u 'Kraljevski' klub.

Izvor:

Utorak, 13.02.2018.

10:27

Photo by Buda Mendes/Getty Images

Nejmar je prošlog leta iz Barselone stigao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra, ali se sve više spekuliše da je nezadovoljan u Francuskoj i da želi da se vrati u Španiju.

"Mislim da će Nejmar zaigrati za Real jednog dana. Da li Nejmar želi da igra u Realu? Naravno, sigurno bi se lako uklopio, bilo bi sjajno da dođe. Svaki vrhunski fudbaler dobrodošao je u Real", rekao je Marselone za španki Esporte Interativo.

Nejmar i u PSŽ igra odlično, postigao je 28 golova na 27 utakmica u svim takmičenjima, a u sredu ga očekuje najveći test u dosadašnjem toku sezone upravo protiv Reala u Madridu, u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Prethodno je četiri godine igrao za Realovog najvećeg rivala Barselonu i dao ogroman dorinos osvajanju trofeja Lige šampiona, Svetskog klupskog prvenstva, dve Primere, tri Kupa kralja i Superkupa Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: