CSKA bez Berezuckog, Šćenikova i Žamaletdinova u Beogradu

Fudbaleri moskovskog CSKA na meču protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope biće bez povređenih Alekseja Berezuckog, Georgija Šćenikova i Timura Žamaletdinova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2018.

14:34

CSKA bez Berezuckog, Šćenikova i Žamaletdinova u Beogradu
Foto: Getty images

Trojica fudbalera ostala su na pripremama u Španiji, gde se CSKA sprema za drugi deo sezone i gde se ekspedicija tog kluba vraća dan posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Trener "armejaca" Viktor Gončarenko u Beogradu računa na 20 fudbalera: golmane Igora Akinfejeva, Iju Pomazuna, Georgija Kirnaca, defanzivce Vasilija Berezuckog, Marija Fernandesa, Kirila Nababkina, Viktora Vasina, Sergeja Ignaševiča, veziste Pontusa Vernbloma, Aleksandra Golovina, Alana Dzagojeva, Bibrasa Natha, Konstantina Kučaeva, Astemira Gordušenka, Ketaga Hosonova, Georgija Milanova, Kristijana Bistrovića, kao i napadače Ahmeda Musu, Vitinja i Fedora Čalova.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i CSKA igra se u utorak od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: