Čanak: Značajna pobeda, ali u nekom drugom smislu nije

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da je pobeda protiv Mega Bemaksa bila značajna, ali da "u nekom drugom smislu i nije", s obzirom da plasaman u ABA.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 04.02.2018.

22:00

Čanak: Značajna pobeda, ali u nekom drugom smislu nije
Starsportphoto

"Pobeda je izuzetno značajna, ali i u nekom drugom smislu nije. Mi moramo da idemo od utakmice do utakmice, na to nas obavezuje dres Partizana, ali publika koja je došla na utakmicu koja ima i nema rezultatski značaj. Pun Pionir i odmah druga reakcija igrača", rekao je Čanak novinarima posle utakmice. ;

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu sa 89:73 u 19. kolu ABA lige. Crno-beli su ovom pobedom ostali u trci za plej-of regionalnog takmičenja.

"Što se tiče nastavka sezone, mi moramo da pokušamo da dobijemo, da igramo najbolje moguće, jer, ponovo kažem, na to nas obavezuje dres Partizana. Zadovoljan sam pristupom ovoj utakmici i kako je odigrana u taktičkom smislu", kazao je Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: