Kapiteni birali – Ivić bolji trener od Milojevića

Srpski stručnjak Vladimir Ivić proglašen je za najboljeg trenera Grčke prošle sezone, po izboru kapitena klubova iz Superlige.

Izvor: AK

Utorak, 30.01.2018.

11:56

Kapiteni birali – Ivić bolji trener od Milojevića
Foto: Getty images

Ivić je u izboru bio bolji od sadašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, koji je predvodio Panionios, te Janisa Petrakisa iz PAS Janine.

Ivić je predvodio PAOK od marta 2016. do juna 2017. na 70 utakmica i zabeležio 70 pobeda uz 12 remija i 17 poraza (gol razlika 114:52) i osvojio Kup Grčke prošle sezone.

"Smatra da je najveći uspeh u ovom poslu kada te cene igrači protivničkog tima. U ovoj poziciji je mogao biti i bilo koji od druge dvojice trenera. Hvala ljudima koji su bili uz mene i igračima. Hvala gospodinu Ivanu Savidisu (vlasnik PAOK) što mi je dao priliku. Posvećujem ovu nagradu porodici", rekao je Ivić.

Međutim, napustio je Solun nakon što nije uspeo da izbori mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako je bio drugi na tabeli u regularnom delu sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: