Alimpijević: Derbi specifičan, Partizan nije odustao od cilja

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je svaki derbi sa Partizanom priča za sebe.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 28.01.2018.

19:15

Alimpijević: Derbi specifičan, Partizan nije odustao od cilja
Starsportphoto

"Derbi je jedna utakmica u nizu za nas i koja nam dolazi posle nekoliko dana u kojima smo imali vremena da treniramo. A, svaki put kada smo imali vremena za dobru pripremu i trening ulazili smo u serije dobrih rezultata i igrali dobre utakmice", rekao je Alimpijević.

"Međutim, derbi je specifičan meč i mora da se izuzme iz svega toga. To je utakmica u kojoj svaki igrač igra na svom maksimumu. Derbi ima svoju draž, dešavalo se kroz istoriju susreta da nije dobijala bolja Crvena zvezda ili u tom trenutku bolji Partizan. Svaka ovakva utakmica je nova priča", dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Zvezde dočekaće u ponedeljak Partizan u utakmici 18. kola ABA lige.

Zvezda je druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i tri poraza, dok je Partizan peti sa skorom 9/8.

Alimpijević je naveo da je Partizan u odnosu na prvu utakmicu promenio dosta toga.

"Igraju mnogo agresivnije i promena stranaca i igračkog kadra govori da nisu odustali od svog takmičarskog cilja. Mi se posle velike utakmice i velike pobede nad Olimpijakosom ponašamo kao da ništa nije bilo. Svesni smo koliko je ova utakmica od velikog značaja i koliko je značajna za naš klub", zaključio je Alimpijević.

Utakmica se igra u ponedeljak od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".
SS/ABA league

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: