Fakirova lepotica, Kurzavina volejčina i Depajev projektil

Olimpika iz Liona i Pari Sen Žermen odigrali su jedan od najboljih mečeva prethodnog vikenda.

Izvor:

Utorak, 23.01.2018.

02:10

Fakirova lepotica, Kurzavina volejčina i Depajev projektil
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Osim sjajnog fudbala, navijači širom sveta mogli su da vide i tri spektakularna pogotka na 'Groupama' stadionu.

Poveli su domaći već posle 120 sekundi igre – kada je Nabil Fekir primetio da je Alfons Areola bespotrebno ranije krenuo na centaršut, savladavši ga udarcem sa preko 35 metara iz slobodnog udarca.

Delovalo je da će se tim rezultatom otići na odmor, ali je onda Lejvin Kurzava uhvatio fenomenalan volej, posle ubacivanja Danija Alveša, i zakucao loptu pod prečku u trećem minutu nadoknade.

Drugo poluvreme obeležila je velika borba, kao i crveni karton za Alveša zbog vređanja glavnog arbitra, da bi vrhunac večeri usledio takođe u nadoknadi vremena, u 94. minutu.

Memfis Depaj, koji igra odličnu sezonu od dolaska iz Mančester Junajteda, dobio je loptu levo, iskosa od kaznenog, povukao je i poslao pravi projektil u bliže rašlje za erupciju oduševljenja.

'Lavovi' su naneli 'Svecima' tek drugi poraz u sezoni, pa sada imaju osam bodova manje od lidera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: