Lipi: Điđi, nemoj još...

Nekadašnji selektor Italije Marčelo Lipi smatra da legendarni golman Đanluiđi Bufon još uvek ne treba da "batali" rukavice i kopačke.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 22.01.2018.

17:15

Lipi: Điđi, nemoj još...
Getty images

Bufon 28. januara puni 40 godina i najavio je povlačenje iz fudbala. Njegova reprezentacija nije uspela da se plasira na Mundijal, a Juventus prošlog juna da osvoji Ligu šampiona.

Ukoliko se povuče na kraju ove sezone, Bufon neće prestići Paola Maldinija po broju odigranih utakmica u Seriji A.

"On će dobro raditi šta god radio u fudbalu. Pričamo o nekome ko može da privuče ljude sebi i odmah postane lider. Rekao bih mu da se povuče kad se oseti spremnim jer mislim da je duboko u sebi još uvek zainteresovan za taj rekord Serije A. Kada bude završio s igranjem, može da odmori nekoliko godina i uživa sa porodicom, oslobodi se i dobro promisli šta želi dalje da radi", rekao je Lipi za Rai.

Lipi je tokom karijere vodio Inter, Juventus, Napoli, a najveći uspeh mu je osvajanje Svetskog prvenstva u Nemačkoj pre 12 godina sa selekcijom "Azura".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: