Vujović uvredio Hrvate: Šta da radimo u ovoj vukoje**ini?

Tener Slovenije Veselin Vujović uvredio je svoje domaćine u Hrvatskoj tokom pauze između dva meča na Evropskom prvenstvu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 22.01.2018.

13:52

Vujović uvredio Hrvate: Šta da radimo u ovoj vukoje**ini?

Slovenački rukometaši su dobili čak tri slobodna dana između duela sa Danskom i Španijom, a smešteni su u u seocetu Sveti Martin koji ima tek oko 2.600 stanovnika.

Srpski stručnjak je čak razmišljao za nezapamćen potez da usred velikog turnira pusti igrače kući.

"Nikada u karijeri, ni kao igrač ni kao trener, nisam imao tako dugu pauzu na velikom takmičenju. Ne znam šta da radimo u toj vuko**bini, Bogu iza nogu, San Martinu ili tako nešto. Razmišljao sam da pustim igrače na jedan dan kući jer smo ionako blizu granice Slovenije, ali sam se predomislio", rekao je Vujović.

"Ali dobro, isto nam je kao i ostalim reprezentacijama, nismo ni bolji ni lošiji od drugih. Nisam znao kako bih igračima ispunio dan, potonuli su emotivno nakon poraza od Danske. Kao da su im potonule sve lađe. Rekao sam im da izgledaju kao auto bez goriva pa sam ih odveo na benzinsku pumpu, tj. u dvoranu na trening kako bi napunili rezervare", dodao je slikovito selektor Slovenije.

S Vujovićem, koji od početka EP u Hrvatskoj vodi pravi mali "rat" sa sudijama i EHF, čije je čelnika nazvao "debilima", očigledno nikada nije dosadno.

Slovenija igra protiv Španije u utorak od 18:15, u četvrtom kolu Grupe 2. "Zmajčeki" imaju samo jedan bod, poslednji su na tabeli, sa tri manje od "Furije" i Nemačke koje dele druge mesto koje vodi u polufinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: