Ronaldovo "ogledalce" zasenilo golove

Kristijano Ronaldo se konačno raspucao u LaLigi, i ne samo to, krvario je za Real Madrid. Bukvalno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

11:26

Ronaldovo
Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo/ Levo je Teri Buèer na meèu sa Švedskom

I pored toga bio je meta za ismevanje.

Povod je bio trenutak kada je od klupskog lekara zatražio mobilni telefon da bi video kako izgleda povreda na licu.

Portugalac je sa dva gola i asistencijom režirao impresivan preokret "kraljevskog" kluba protiv Deportivo La Korunje za 7:1 na Santjago Bernabeuu.

Ronalda je na kraju susreta kopačkom nehotice udario Fabijan Šer, u trenutku kada je postigao gol glavom. Portugalac je imao posekotinu iznad oka, pa je zbog krvarenja morao da napusti teren.

Video na kojem Ronaldo gleda svoje lice na ekranu mobilnog telefona, a potom nezadovoljno klima glavom, postao je hit na društvenim mrežama.

Agencija “Reuters” je konstatovala da je "Ronaldo opsednutost svojim izgledom podigao na novi nivo." Ni komentator utakmice nije ostao ravnodušan: “Sada sam definitivno video sve”.

Na društevnim mrežama su se šalili sa Ronaldom gde su ga mnogi fanovi ismevali zbog ovakvog postupka. Poredili su njegov postupak sa čuvenim Terijem Bučerom, ali naravno, u pitanju je samo šala jer Bučer u sadašnjem fudbalu ne bi mogao onako krvav da završi meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: