Bobi bez minuta, Dinvidi srušio Pistonse

Košarkaši Detroit Pistonsa poraženi su pred domaćom publikom od Bruklin Netsa sa 101:100.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

08:20

Bobi bez minuta, Dinvidi srušio Pistonse
Getty Images

Centar reprezentacije Srbije Boban Marjanović nije dobio priliku da igra u ovom meču, pa je tako presedeo na klupi čitavu utakmicu.

Heroj Netsa bio je Spenser Dinvidi koji je po ko zna koji put ove sezone postigao važne poene u završnici.

Dramond je na četiri sekunde do kraja meča doneo prednost Pistonsima, ali je plejmejker Bruklina na sekundu do kraja poentirao za 101:100. Pistonsi nisu uspeli da upute šut ka košu, pa su Netsi zabeležili važan trijumf.

Dinvidi je bio najefikasniji sa 22 poena i pet asistencija, dok je Rondaj Holis-Džeferson postigao 21, uz osam skokova i sedam asistencija.

U poraženom sastavu Tobajas Heris je ubacio 20 poena, odnosno Stenli Džonson 18. San Antonio Sparsi doživeli su poraz prethodne noći u NBA ligi, pošto su Indijana Pejsersi slavili sa 94:86.

Presudna je bila treća deonica, kao i početak četvrte kada su gosti iz Indijanapolisa poveli i sa 17 poena prednosti.

Kod Pejsersa dobro su bili raspoređeni poeni, pa je tako najefikasniji bio Viktor Oladipo sa 19 poena, Daren Kolison je postigao 15, Tadeus Jang 14, odnosno Bojan Bogdanović 10 poena.

U redovima Sparsa nije bilo raspoloženih igrača. Pau Gasol bio je bolji od ostalih sa 14 poena i devet skokova, po 12 su ubacili Toni Parker i Brajan Forbs, dok su po 10 postigli Lamarkus Oldridž i Kajl Anderson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: