Još jedan Šumaher na putu ka F1

Pre desetak godina na trkama Formule 1 bitke su vodili braća Mihael i Ralf Šumaher, a uskoro bismo mogli da gledamo i okršaje njihovih sinova.

Izvor: AK

Nedelja, 21.01.2018.

17:30

Još jedan Šumaher na putu ka F1
Ralf i Mihael Šumaher (Getty images)

Nakon Mihaelovog sina Mika (18), koji se takmiči u evropskoj Formuli 3, na putu ka eliti se nalazi i Ralfov sin David (16), koji će debitovati u Formuli 4 u Abu Dabiju.

"Naravno da želim da dođem do Formule 1. Nadam se da ću dogurati daleko sa dobrim timom. Činjenica da debitujem na stazi Formule 1 (Jas Marina) je još tim bolja", rekao je David.

U međuvremenu, i dalje se malo zna o stanju njegovog strica Mihaela, koji je pre pet godina doživeo nesreću na skijanju, a posle višemesečne kome prebačen je na kućno lečenje u svoj dom u Švajcarskoj.

"Nedostaje nam Mihael. Ali on je tu, i dalje se bori. Borba se nastavlja. Mihael je posebna osoba, poseban za motosport, poseban za mene. On mi je prijatelj", rekao je nedavno bivši Šumaherov šef u Ferariju Žan Tod, prilikom predstavljanja Nemca u Dvoranu slavnih u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: