Milojević zadovoljan: Mnogi su ostali, znamo se

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je posle prvog dela priprema koje je njegova ekipa odradila na Kipru.

Izvor: MLJ

Nedelja, 21.01.2018.

14:15

Milojević zadovoljan: Mnogi su ostali, znamo se
StarSport

Zvezda je u subotu imala poslednji trening pred povratak u Beograd.

"Mogu da budem zadovoljan, odradili smo sve ono što smo planirali, i ono što je jako bitno imali smo fenomenalne uslove. Ovde u Almira hotelu domaćin je učinio sve da se osećamo kao u Beogradu. Takođe, teren koji smo imali na raspolaganju je bio u odličnom stanju. Kiprani su narod koji obožava fudbal, prati fudbal, i moram da se zahvalim ljudima iz hotela, kao i opštine jer su nam dali glavni teren. To je teren gde FK Pafos igra svoje zvanične utakmice, a mi smo na njemu trenirali. Nismo imali problema što se tiče vremena, možda je samo jedan dan bio problematičan i iskoristili smo vreme na dobar način", sumirao je Milojević za klupski sajt.

Motivacija igrača je, kako kaže, bila na pravom nivou, a od novih igrača Bena i Hajdina se tek očekuje da uđu u takmičarski ritam. Što se ostalih tiče - sa trenerom se sada bolje poznaju pa su mnoge stvari lakše.

"Zadovoljan sam učinkom i motivacijom, kao i zalaganjem. U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama, i oni su navikli na mene i ja na njih. Sada kada se poznajemo, mnogo je lakše. Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo i on biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme. Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, jer je naše dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema", dodaje Milojević.

Na njega su i omladinci ostavili dobar utisak i Milojević ističe da je zadovoljan što su pored talenta pokazali i "da su dobri momci". Crveno-bele drugi deo priprema čeka u Turskoj i idu u Antaliju gde će imati i nekoliko kontrolnih utakmica pred nastavak sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: