Červar pred Norvešku: Moram da priznam, favoriti su

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar rekao je da je Norveška favorit u predstojećem meču na Evropskom prvenstvu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 19.01.2018.

17:19

Červar pred Norvešku: Moram da priznam, favoriti su
Getty images

"Sigurno je da se od nas očekivala lakša pobeda protiv Belorusije, ali nakon poraza od Švedske smo imali drugačiji prioritet. Belorusija je odigrala vrlo pametno. Ono što je dobro je to da smo imali bolju odbranu nego protiv Švedske. Ono što je sada bitno je to da moramo vratiti sigurnost", rekao je Červar, prenosi Hina.

Hrvatska je sinoć posle dramatične završnice pobedila Belorusiju u prvom meču druge faze Evropskog prvenstva.

Izabranike Line Červara sutra očekuje drugi meč u Grupi I, protiv Norveške.

"Norvežani su po rezultatima favoriti, ipak su vicešampioni sveta. Mora im se to priznati, ali nije da bez ambicija idemo u tu utakmicu", rekao je Červar.

Utakmica između Hrvatske i Norveške igra se sutra od 20.30 u Zagrebu.

Norveška, Švedska, Hrvatska i Francuska imaju po četiri boda u Grupi I, s tim da Šveđani i Francuzi imaju meč manje. Srbija i Belorusija su bez bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: