Červar kao Bošković – vukao protivnika u odlučujućoj akciji

Posle skandala na meču Slovenije i Nemačke još jedan incident dogodio se tokom utakmice Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

10:33

Červar kao Bošković – vukao protivnika u odlučujućoj akciji
AP Photo/Darko Bandic

Domaćini prvenstva savladali su Belorusiju sa 25:23 u prvom kolu Grupe 1, ali je trijumf ostao u senci poteza selektora Lina Červara.

Osam sekundi pre kraja, pri vođstvu Hrvatske 24:23, Belorusija je imala poslednji napad. Artur Karvatski je trčao u napad pored aut linije gde se nalazio selektor Hrvatske, da bi Červar u jednom momentu zakoračio u teren i uhvatio rukometaša Belorusije.

Sudije nisu sankcionisale ovaj ispad već su dosudile faul u napadu, nakon kojeg je Hrvatska postigla još jedan pogodak i overila pobedu. "Ma nema tu nikakve namere. Ja imam običaj da hodam levo-desno i hodajući tako došlo je do malog sudara s beloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe", prokomentarisao je Červar posle meča.

Slilna situacija viđena je na Evropskom prvenstvu u Beogradu kada je selektor rukometašica Srbije Saša Bošković, toko meča dva puta uhvatio norvešku igračicu Jerum Suland, jednom za dres, drugi put za ruku, što je razesnelo Skandinavce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: