"Želje? Prvi tim i da prođemo Viktoriju Plzenj"

Fudbaler Teleoptika Jovan Nišić srećan je što je ponovo na pripremama sa prvim timom Partizana i želi da postane prvotimac crno-belih.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 18.01.2018.

16:42

Starsportphoto

Jedan od prioriteta je, smatra on, da Partizan prođe Viktoriju Plzenj.

Kako se navodi na sajtu Partizana, 19-godišnji Nišić je dobrim igrama u Teleoptiku treći put dobio poziv da tokom prolećnog dela priprema trenira sa prvim timom Partizana.

"Priliku da prvi put treniram sa najboljom ekipom Partizana dobio sam još kod Zorana Milinkovića, da bih kod šefa struke Ivana Tomića prošao kompletne pripreme. Trudim se da uvek pružim maksimum, s tim što sam sada mnogo opušteniji na treninzima i zreliji", rekao je Nišić.

Upitan o željama u ovoj godini, Nišić je kratko odgovorio, "Da postanem prvotimac Partizana i da prođemo Viktoriju Plzenj".

Dodao je da mu na treninzima koje vodi Miroslav Djukić ništa ne pada teško.

"Sviđa mi se što za sada nisam radio trening bez lopte. Naravno, zna se da u pripremnom periodu uvek ima težih treninga, ali kada je tu lopta sve je lepše i lakše. Svestan sam da nema dobrih igara na utakmicama bez dobrog treninga", naveo je Nišić.

Od igrača Partizana koji igraju na njegovoj poziciji zadnjeg veznog, Nišić je rekao da uživa da gleda Nebojšu Kosovića i poželeo mu je da se što pre oporavi od povrede.

"On je igrač koji igra na istoj poziciji kao i ja i mislim da od njega mogu mnogo da naučim. Pametan je igrač, ima odličan osećaj za asistenciju i voli da igra unapred. Što se mene tiče, spreman sam da radim na svemu, da postojeće kvalitete nadogradim, a one u kojima sam slabiji dovedem na potreban nivo", naveo je Nišić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: