Beli: Aflalo je podivljao, odrastao sam na ulici

Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica bio je miran posle incidenta s igračem Orlanda Aronom Aflalom.

Izvor: B92

Sreda, 17.01.2018.

12:35

Beli: Aflalo je podivljao, odrastao sam na ulici

Aflalo je fizički nasrnuo na srpskog igrača, a obojica su isključeni zbog međusobnog sukoba.

Srpski igrač izvinio se svom klubu i saigračima posle incidenta kome je ovo prvo isključenje posle trogodišnje karijere u NBA ligi.

"Ja sam miran momak koji se nikada neće potući tokom utakmice, to svi znaju, ali znam jako dobro znam kako to funkcioniše. Odrastao sam na ulici, ali sam profesionalni košarkaš i ne tučem se tokom utakmica. Još jednom ću reći, ne želim da glumim žrtvu u svemu ovome, ali morao sam da se branim", rekao je Bjelica i potom objasnio šta se dogodilo.

"Ne želim da se osećam kao žrtva, to je deo igre. Zamahnuo je i samo sam pokušavao da se zaštitim i pomognem mu da se smiri jer je podivljao. Ne znam šta nije u redu sa tim momkom. Ako me napadneš ja ću da zaštitim sebe i svoju porodicu. Samo sam pokušavao da se zaštitim i njega da smirim. Ponosan sam što sam tako reagovao i što sam ga smirio, jer ne znam šta bi se dogodilo da sam uradio nešto drugo", zaključio je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: