Kanga: Sada sam Zvezdin, pričaćemo o budućnosti

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga koncentrisan je na pripreme na Kipru, dok traju spekulacije o njegovoj budućnosti na "Rajku Mitiću".

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2018.

21:34

Kanga: Sada sam Zvezdin, pričaćemo o budućnosti
Foto: FK Crvena zvezda

Pre nekoliko dana najavljan je transfer Gabonca u prašku Spartu, jer mu ugovor ističe na leto.

"Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem", zaključuje Kanga.

Kanga je po dolasku u Srbiju prvo je odradio testiranje u Beogradu, a u Košutnjaku je pokazao odličnu formu. S ozbirom na to da „Zavod za sport i sportsku medicinu” čuva i prethodne rezultate, jasno se vidi da su novi bolji od onih letošnjih.

"Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba", kaže crveno-beli Gabonac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: