KK Partizan: Ponuda za Milera zadovoljila sve

Košarkaški klub Partizan je prihvatio ponudu Gazijantepa za Patrika Milera i sklopio dogovor o prelasku igrača u turski klub.

Izvor: MLJ

Nedelja, 14.01.2018.

15:10

KK Partizan: Ponuda za Milera zadovoljila sve
Star

Miler tako od nedelje i zvanično novi igrač Gazijantepa i odlazi iz Partizana za koji je igrao od prošlog leta.

"Ponuda Gazijantepa bila je takva da sve tri strane iz ovog dogovora izlaze zadovoljne, pa je zbog toga klub odlučio da igraču dozvoli prelazak u Tursku. KK Partizan NIS se zahvaljuje Patriku Mileru na svemu što je učinio igrajući u crno-belom dresu i želi mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere". naveli su crno-beli na klupskom sajtu.

Partizan još uvek nije zvanično potvrdio dolazak Kvamija Vona, koga su crno-beli izabrali kao zamenu na spoljnim pozicijama gde igra i Miler.

Von bi trebalo više da razigrava saigrače nego što je to radio Miler i to je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je nekadašnji igrač Kal Stejt Fulertona, Arisa i Fraport Skajlajnersa. Ukoliko se priključi ekipi, očekuje se i da se bolje uklopi sa Najdželom Vilijams-Gosom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: