Eduardo se povredio na debiju protiv Barselone

Brazilac Eduardo da Silva povredio se na prvom meču za Legiju iz Varšave u kojoj je pokušao da "restartuje" karijeru upropašćenu povredama.

Izvor: MLJ

Nedelja, 14.01.2018.

14:10

Eduardo se povredio na debiju protiv Barselone
Getty images

Legija je igrala protiv ekvadorske Barselone na Floridi, protivnički igrač Luis Kaisedo je žestoko kolenom udario Brazilca i povredio ga.

"Eduardo je dobio udarac kolenom u kičmu što mu je najverovatnije dislociralo vratni pršljen. Povreda je teža jer je telo u trenutku udarca bilo opušteno i nije očekivalo ovako grub start. U velikim je bolovima, a problemi sa kičnom su posebno osetljivi", rekao je Romeo Jozak, trener Legije.

Eduardo je ugovor potpisao pre manje od dve nedelje, a tokom karijere je iz Dinamo Zagreba stigao i do Arsenala, počeo da igra dobro, a onda su povrede uzele danak.

Pre Legije je bio u Atletiko Paranenseu, a u varšavski tim je došao zajedno sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde - Markom Vešovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: