Suares na samo četiri stadiona nije dao gol

Napadač Barselone Luis Suares nije uspeo da postigne gol na samo četiri stadiona u Španiji. Jedan od njih je i Anoeta na kojoj će Barsa igrati sa Sosijedadom.

Izvor: MLJ

Nedelja, 14.01.2018.

13:07

Suares na samo četiri stadiona nije dao gol
Getty images

Balaidos (Selta), Ramon Sančes Pishuan (Sevilja), Rosaleda (Malaga) i Anoeta su jedina četiri mesta u Španiji gde neverovatni Urugvajac još nije dao gol.

Pred meč 19. kola LaLige u gostima Sosijedadu veruje da će taj broj smanjiti na tri.

Selti je dao četiri gola, ali sve na Kamp Nou, još četiri Sevilji, opet na Kamp Nou, od čega dva u ligi, a protiv Malage nikada nije pogađao mrežu.

Na Sančes Pishuanu jeste jednom u Superkupu 2016. Za tri godine u Barseloni, "El Pistolero" nije pogađao nijednom. Prvi put se tim Dejvida Mojsa radovao auto-golom Đordija Albe, a drugi put je Mesi dao gol tek za 1:1.

Ako Barselona pobedi Sosijedad imaće komfornih devet poena prednosti u odnosu na Atletiko Madrid, Ernesto Valverde će uspeti ono što nije u gostima uradio Luis Enrike, a Suares bi vrlo lako na svojoj listi mogao da precrta još jedan stadion kao mesto gde je tresao mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: