Zvezda opet na parketu, stiže Cedevita

Crvena zvezda je vezala dva poraza od Efesa i Budućnosti u Evroligi i regionalnoj ligi, a težak meč čeka je i danas protiv Cedevite.

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2018.

11:30

Zvezda opet na parketu, stiže Cedevita
Foto: Starsport

Utakmica 16. kola ABA lige igra se od 19 časova, a ulaz u halu „Aleksandar Nikolić“ se ne naplaćuje.

Dušan Alimpijević, trener crveno-belih, dobro zna koliko je ovaj meč bitan za konačan redosled ekipa na tabeli.

„Dolazi nam još jedna utakmica u vrlo napornom ritmu, jer svaka dva dana izlazimo na parket. Otežavajuća okolnost je i činjenica da po drugi put u teškom rasporedu imamo vanredno kolo Evrolige, a pre i posle toga važne utakmice u ABA ligi. Stiže nam Cedevita, ozbiljan tim, ali možemo da nađemo put iz teških situacija", rekao je Alimpijević.

Crveno-beli do kraja ligaškog dela mogu da se bore za prvo mesto, iako je sada Budućnost u prednosti, ali nije nemoguće da u plej-of uđu i sa druge ili treće pozicije. Zato je Crvenoj zvezdi veoma važno da danas pobedi Cedevitu na domaćem terenu.

Dakle, samo dva dana posle Efesa Zvezda čeka Cedevita u borbi za drugo mesto u ABA ligi. Kvota na keca je 1,30, a na pobedu domaćih s više od 7,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: