Jokić 23 poena, Bertans mu trojkama pokvario veče

Nikola Jokić je upisao 23 poena, devet skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte u porazu Denvera na gostovanju San Antoniju – 112:80.

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2018.

08:10

Jokić 23 poena, Bertans mu trojkama pokvario veče
Foto: Getty Images

Bio je to četvrti poraz Denvera u poslednjih pet utakmica, a jedini raspoložen za igru uz Jokića bio je Geri Heris sa 18 poena, uz po dva skoka, asistencije i ukradene lopte.

Ekipu San Antonija do pobede su vodili Kavaj Lenard (19 poena, osam skokova, četiri asistencija i 4 “krađe”), koji se vratio na teren posle tri meča, kao i bivši Partizanov igrač Davis Bertans sa 18 poena. On je sve poene postigao iza linije za tri poena (6-7), u 14 uzastopnoj pobedi San Antonija na domaćem terenu, što je ujedno i najbolji ligaški skor u “AT&T Centru” od 19 pobeda i 2 poraza.

Domać je ove sezone imao mnogo problema sa povredama i planirana petorka Lenard, Oldridž, Pau Gasol, Parker i Grin odigrala je zajedno samo šest mečeva, od kojih samo dva na domaćem terenu.

“Oni se nisu zaustavljali, smo su išli dalje. Male stvari radili su veoma ubedljivo”, rekao je Nikola Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: