Milić: Konačno sam zdrav, sa CSKA je sve moguće

Zvezdin krilni igrač Nemanja Milić srećan je što je rešio problem prepona i jer pripreme pred CSKA dočekuje poptpuno zdrav.

Izvor: MLJ

Petak, 12.01.2018.

23:59

Milić: Konačno sam zdrav, sa CSKA je sve moguće
Starsportphoto

Tokom zimske pauze sanirao je povredu koja ga je mučila tokom jesenjeg dela šampionata.

"Lep je osećaj vratiti se treninzima. Ja se već treći put od početka sezone vraćam jer sam imao dosta problema sa povredom prepona koju dugo nisam uspevao da saniram. Sada je konačno sve u redu i potpuno sam zdrav. Na pauzi sam se dosta posvetio rešavanju problema sa preponama, radio sam svakonevno kako bih se izlečio bez operacije i u tome sam i uspeo. Srećan sam što je sada sve u redu, što sam počeo pripreme sa ekipom na vreme i nadam se da ćemo se svi dobro pripremiti i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali u jesenjem delu šampionata", rekao je Milić za klupski sajt.

Milić dodaje da je tempo tokom prvog dela prvenstva bio jak, utakmice su igrane na svaka tri dana, ali da nije učestvovao. Povrede u kombinaciji sa zimskom pauzom su ga naterale da se više uželi fudbala. Prvi deo priprema Zvezda će provesti na Kipru, a drugi u Turskoj.

"Sigurno će na Kipru biti težak rad, ali moramo što bolje da odradimo taj deo priprema kako bi nam kasnije bilo lakše kada počnu utakmice. To je period koji mora da se prođe, jeste teško, ali moramo to da izdržimo. Lično mi jeste najteži deo priprema suvo trčanje, bez lopte. Nije toliko fizički naporno koliko je nazanimljivo", kaže Milić koji kaže da je u susretu sa moskovskim CSKA 13. februara sve moguće.

"Znamo okvirno kako će taj susret izgledati i šta možemo da očekujemo od ruske ekipe. Veliko iskustvo je za nas sam ulazak u Ligu Evrope, kao i to što smo šest meseci igrali protiv evropskih ekipa. Videli smo da možemo, da imamo timsku snagu i bitno je samo da radimo kao što smo i do sada. Sve je moguće", istakao je Milić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: