Hoće li se Teo suprotstaviti Stefu?

Golden Stejt Voriorsi ugostiće Los Anđeles Kliperse od 04.30 u 'Orakl Areni', što će biti treći ovosezonski okršaj dva tima.

Izvor:

Sreda, 10.01.2018.

15:53

Hoće li se Teo suprotstaviti Stefu?
Getty images

Aktuelni šampioni lige slavili su u prethodna dva susreta, ubacivši im čak 262 poena.

Poslednji duel bio je prošle subote, kada su Voriorsi slavili 121:105 u Stejpls Centru, ali u sastavu domaćih nije bilo našeg Miloša Teodosića, kao ni od ranije povređenog Danila Galinarija, dok je Blejk Grifin već u prvoj deonici morao da napusti parket i nije se više vraćao.

Ekipa Stiva Kera ima najbolji skor u ligi sa 33 pobede i osam poraza, dok su momci Doka Riversa deveti na Zapadu sa 18 trijumfa i 21 porazom.

Kapiten srpske reprezentacije se, poput Kevina Durenta, nalazi pod znakom pitanja za meč, iako američki mediji prenose da je zalečio povređeni zglob, koji je drugi put stradao ove sezone, pa postoji mogućnost da ga po prvi put gledamo u duelu sa jednim od najboljih igrača lige – Stefenom Karijem.

Miloš za nešto manje od 25 minuta u igri, na 13 odigranih mečeva, beleži 8,4 poena, 5,2 asistencije i 3,2 skoka, dok Stef igra nadrealno posle izlaska iz povrede pošto u poslednjih pet susreta ubacuje prosečno 35,2 poena, uz po 5,6 uhvaćenih lopti i uspešnih dodavanja.

Šampion Golden Stejt je veliki favorit protiv Klipersa, a očekuje se vrlo efikasan meč pošto je granica postavljena na 227,5. Ako verujete da će biti manje poena kvota je 1,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za NBA ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: