Lazarov: Spremni smo, u svakom meču na pobedu

Kapiten rukometne reprezentacije Makedonije Kiril Lazarov rekao je da njegova ekipa spremno dočekuje Evropsko prvenstvo i da će u svakoj utakmici ići na pobedu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 09.01.2018.

21:00

Lazarov: Spremni smo, u svakom meču na pobedu
Getty Images

"Želimo plasman u drugu rundu, u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu. Imamo kvalitet kao igrači, Savez koji nam daje maksimalne uslove da se pripremimo, kvalitetnog trenera i svi zajedno treba da verujem", rekao je Lazarov.

Rukometna reprezentacija Makedonije prvi meč na šampionatu Evrope igra protiv Slovenije, a u Grupi C su još i Nemačka i Crna Gora.

Lazarov je dodao da se ne slaže s ocenama da utakmica c Crnom Gorom ključni meč za Makedoniju.

"Moramo da idemo meč po meč, prvo da se fokusiramo na Sloveniju i maksimalno da se motivišemo za svaki duel", rekao je kapiten Makedonije.

On je rekao da je će meč protiv Nemačke, šampiona Evrope, biti izazov, ali je istakao da je Hrvatska najkvalitetnija selekcija na predstojećem prvenstvu.

Predsednik Rukometnog saveza Makedonije Živko Mukaetov rekao je da očekuje najmanje 2.000 makedonskih navijača u Zagrebu na prvoj utakmici protiv Slovenije.

On je naveo da će podrška navijača selekciji Makedonije iz meča u meč biti sve veća i dodao da će i u drugoj fazi prvenstva, u Varaždinu, iako je udaljeniji od Zagreba, "biti Makedonaca koji će grmeti i biti osmi igrač reprezentacije".

Utakmica između Makedonije i Slovenije igra se 13. januara u Zagrebačkoj areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: