Kao na ringišpilu – Jokić "provozao" Grina (VIDEO)

Nikola Jokić još jednom je potvrdio da voli da igra protiv najjačih ekipa u NBA ligi, ali se čini da poseban "pik" ima u duelima sa Drejmondom Grinom.

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2018.

08:35

Kao na ringišpilu – Jokić
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Jokić i Grin su imali nekoliko ozbiljnih duela u prošlosti, poslednji od pre nekoliko nedelja američki defanzivac završio je na parketu, pošto ga je Nikola nokautirao laktom.

Novi susret dvojice igrača prošao je bez fizičkog duela, a momak iz Sombora je sada Grinu pokazao svo umeće na parketu i jednom prilikom mu prodao "kartu za ringišpil".

Sredinom četvrte deonice bili su u reketu, Jokić je po ko zna koji put demonstrirao sjajnu leđnu tehniku i lagano položio loptu u koš. On je prvi put u sezoni upisao tripl-dabl sa 22 poena, 12 skokova i 11 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od aktuelnog šampiona – 124:114.

Evo još nekoliko sjajnih poteza srpskog reprezentativca

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: