Uložio 40.000$ da će Kirjos da osvoji Ozi open

Vera da će Nik Kirjos osvojiti Australijan open prisutna je kod njegovih sunarodnika, a sada se velika doza optimizma “prelila” i na pojedine kladioce.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.01.2018.

12:22

Uložio 40.000$ da će Kirjos da osvoji Ozi open
Foto: Getty Images

Na kraju prošlogodišnjeg Vimbldona jedan kladilac je bio bogatiji za 222.000 dolara. Dve nedelje ranije kladio se da će Rodžer Federer da osvoji turnir, a ulog mu je bio 67.000 dolara. On sada ima sličnu priču: uložio je 40.000 dolara da će Nik Kirjos da osvoji Australijan open. Ukoliko se to dogodi, kladiocu će biti isplaćeno 840.000 dolara. Opklada je iznanadila i bukmejkere u Australiji.

Opklada je veoma hrabra i kladiocu će i te kako trebati sreća s obzirom na to da se Kirjos vratio posle dvomesečne pauze zbog povrede kuka. Novi problem je nastao već u prvom meču posle pauze, kada je tokom osmine finala protiv Metjua Ebdena (2:1) dva puta tražio medicinski tajm-aut. Ovog puta problema je imao sa kolenom.

“Povredio sam se pre nekoliko dana, a malo sam se osećao zarđalo u prvom meču. Kada ispravim nogu osećam bol, imao sam neku tečnost u predelu kolena, ali siguran sam da ću bviti dobro I da ću igrati u Melburnu”, tvrdi Kirjos.

On u čevrtfinalu turnira u Brizbejnu igra protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i tada će biti jasnije može li Kirjos da nadmaši svoje najveće uspehe nag rend slemovima – četvrtfinala Australijan opena i Vimbldona iz 2015. i 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: