Milivojević: Dve noći nisam spavao

Luka Milivojević imao je turbulentnu Novu godinu, nakon tragičnog promašaja sa penala za pobedu nad Mančester Sitijem, srušio je Sautempton.

Izvor: AK

Sreda, 03.01.2018.

11:20

Milivojević: Dve noći nisam spavao
Foto: Getty images

Srbin je 31. decembra propustio šansu da prvi baci na kolena "Građane" u Premijer ligi ove sezone, nije uspeo, ali nije pao u depresiju, već se izdigao i dva dana kasnije postao junak Kristal Palasa.

Fantastičnim golom doneo je londonskom timu pobedu na Sent Meriju od 2:1, posle preokreta.

"Nisam spavao poslednje dve noći, bilo mi je mnogo teško posle promašenog penala protiv Sitija u nadoknadi vremena. Ali hvala Bogu naš tim je sada pobedio, ja sam postigao gol, osvojili smo tri boda", rekao je Milivojević.

Palas je napredovao do 14. pozicije u Premijeršipu na startu 2018. godine.

"Igrali smo prilično dobro, odličan timski nastup, još jednom smo pokazali veliki karakter, borili smo se do kraja, i to je donelo rezultat, vrlo veliku pobedu za nas", dodao je srpski reprezentativac.

Milivojević je pretrčao 12 kilometara protiv Sautemptona, za nijansu manje nego protiv Sitija. Tačnije, za dva dana je pretrčao 24,14 kilometara!

"Ovo je veliki preokret u roku od dva dana. Bilo je teško oporaviti se posle utakmice sa Sitijem, ali sada imamo vremena da se odmorimo za sledeću utakmicu", zaključio je Milivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: