Pakleni decembar u EL – pobede koje daju nadu KKCZ

Mnogo je prošlo od kada smo pravili prvi presek EL, tačnije devet kola i za to vreme desilo se nekoliko odličnih stvari za Zvezdu i njen položaj u takmičenju.

Izvor: B92

Subota, 30.12.2017.

15:00

Pakleni decembar u EL – pobede koje daju nadu KKCZ
Starsport

Posle šest odigranih kola crveno-beli imali su skor od dve pobede i četiri poraza, a mi smo tada napravili kratak rezime učinka Zvezde, ali i ostalih timova u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju.

Kao glavna mana ovog tima okarakterisana je slaba klupa, odnosno loš doprinos igrača koji menjaju glavne košarkaše na terenu.

Bilo je tu, logično, više dobrih nego loših stvari, pošto je Zvezda pokazala da može da igra sa svima (pobedama nad Barsom i Makabijem), kao i to da je tim potpuno nov i da ća vremenom kad tad kliknuti.

Posle šest odigranih kola za tim Dušana Alimpijevića predstojali su mečevi sa moskovskim CSKA, Olimpijakosom i Baskonijom – dva tima koja će sigurno igrati top8 i jedan koji je bio u fantastičnoj formi.

Zvezda nije imala rešenja protiv ovih ekipa, poražena je sva tri puta, međutim presudan trenutak u sezoni bio je u meč u Madridu protiv “Kraljevskog kluba“.

Našu kompetnu temu, Pakleni decembar u EL – pobede koje daju nadu KKCZ, pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: