Bilić ili Kuman za spas "Labudova"

Slaven Bilić ili Ronald Kuman su moguće zamene za otpuštenog menadžera Svonsija Pola Klementa, piše Skaj Sport.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 21.12.2017.

17:10

Bilić ili Kuman za spas

Klement je dobio otkaz jer je izgubio devet od poslednjih 11 utakmica, a mesto menadžera mogao bi da preuzme Bilić koji je početkom novembra otpušten u Vest Hemu.

Bilić se na klupi "Čekićara" ove sezone nije proslavio jer je pobedio u dve od 11 utakmica, a Kumana je u oktobru otpustio Everton zbog očajnog početka sezone.

Svonsi bi u njima dvojici mogao da potraži svoj spas. Tim je u Premijer ligu ušao pre šest godina, iza sebe ima osvojen Liga kup, pre samo dve godine je bio osmi sa vrlo pristojnom ekipom, a sada je poslednji na tabeli na utakmicu pre kraja prvog dela sezone.

Klement je na klupi "Labudova" proveo manje od godinu dana. Za menadžera je biran u januaru ove godine, a bio je četvrti menadžer u poslednjih 14 meseci.

Da u Premijer ligi nema baš mnogo strpljenja ove sezone pokazuje i to što je Klement čak šesti menadžer koji je od početka sezone ostao bez posla, a toliko je menadžera otpušteno tokom čitave prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: