Savić za B92: Nedostaje mi Beograd koga više nema

Legenda srpskog vaterpola Dejan Savić otkrio je u intervjuu za B92 kroz šta je sve prošao na putu od Miljakovca do Rio de Žaneira.

Izvor:

Četvrtak, 21.12.2017.

11:00

Savić za B92: Nedostaje mi Beograd koga više nema
StarSport

Čovek koji je najviše puta nosio kapicu sa državnim grbom, legendarni vaterpolista je posle bogate igračke karijere odlučio da se preseli pokraj bazena, nastavivši tamo gde je stao dok je još bio u vodi...

Posle nekoliko šampionskih titula, desetina medalja i pehara sa svojom Crvenom zvezdom – stigao je do jednog od dva odličja koja su mu nedostajala, da bi prošlog leta ispunio cilj koji je sebi postavio još kao dečak.

Savić je u razgovoru sa našim Nemanjom Đorđevićem otkrio i nekoliko zanimljivih anegdota, kao i planove nacionalnog tima sa naredni period i olimpijski ciklus, ali i izrazio zabrinutost zbog sve većeg zapostavljanja sporta kada su mališani u pitanju.

Intervju možete pogledati i na našem YouTube kanalu.

Vaš B92 sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: