CZ predstavila omladince – idoli Vidić, Boaći...

Crvena zvezda je predstavila najbolje fudbalere svojih mlađih kategorija.

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

16:30

CZ predstavila omladince – idoli Vidić, Boaći...
YTSS

Joveljić, Eraković, Babić, Bačanin i Lazetić su prezimena dečaka od kojih crveno-beli očekuju mnogo narednih godina.

"Fudbal sam počeo da treniram u Slogi junajted iz Bijeljine sa šest godina, trenirao me je Jovan Pantić i sa nepunih devet godina sam prešao u Crvenu zvezdu. Doveo me je Toma Milićević i ovde sam nepunih deset godina", rekao je Joveljić za klupski sajt.

Momak rođen avgusta 1999. godine je jesenas na 14 utakmica dao 33 gola u omladinskom timu.

Najbolji kadet je Strahinja Eraković, 16-godišnji štoper iz Batajnice koji je u klubu od 2010. godine. "U budućnosti sebe vidim kao prvog štopera Crvene zvezde i da se kao moj idol Nemanja Vidić radujem što više sa navijačima na severnoj tribini", kaže Eraković.

Novosađanin Ilija Babić je najbolji mlađi kadet. Počeo je u Šajkašima, a u Zvezdu je došao preko Vojvodine, jula ove godine i igra na mestu napadača.

Najbolji pionir je 14-godišnji Mateja Bačanin iz Smedereva. Fudbal je počeo da trenira pre sedam godina u rodnom gradu, a već pet godina je među crveno-belima. Igra na mestu napadača, a idol mu je Ričmond Boaći. Najbolji mlađi pionir je Marko Lazetić iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: