Spaleti: Puno glupih grešeka u drugom poluvremenu

Trener Intera Lučano Spaleti rekao je da je razločaran nakon poraza od Udinezea i istakao da je njegova ekipa napravila mnogo "glupih grešaka".

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 17.12.2017.

08:23

Spaleti: Puno glupih grešeka u drugom poluvremenu
Getty Images

"Razočarani smo što smo izgubili. Možda boli malo više jer je prošlo dosta vremena od našeg poslednjeg poraza i odvikli smo se... Nema veze sa umorom. Igrači su fizički izgledali dobro čak i u drugom poluvremenu kada smo napravili dosta grešaka. Razlika je u tome što smo loše igrali u drugom poluvremenu i napravili puno glupih grešaka", rekao je Spaleti.

Fudbaleri Intera upisali su prvi poraz u Seriji A, pošto su izgubili od Udinezea sa 3:1 u 17. kolu.

Udineze je vezao tri pobede u italijanskom šampionatu.

"Šta se promenilo od mog dolaska? Niko nema čaroban štapić. Mi radimo svoj posao, ali igrači su ti koji izlaze na teren. Još ima puno posla, ali idemo napred", rekao je trener Udinezea Masimo Odo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: