Dobra partija Teodosića u porazu na Floridi

Miloš Teodosić pružio je dobru partiju u porazu Los Anđeles Klipersa od Majami Hita – 90:85.

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

08:09

Dobra partija Teodosića u porazu na Floridi
Getty Images

Srpski košarkaš pretrpeo je svoj prvi poraz u najjačoj ligi na svetu, pošto je na prethodna četiri meča imao isto toliko pobeda.

Bivši košarkaš mokovskog CSKA za 28 minuta na terenu, ostvario je učinak od 13 poena, šest skokova i pet asistencija.

Teodosić se ponovo mučio sa procentima, pošto je iz igre šutirao 5/14, a za tri poena 2/10. Ipak, to je normalno, s obzirom da mu je ovo bio tek treći meč posle skoro dvomesečne pauze.

Miloš je ponovo odigrao veoma dobro u poslednjoj četvrtini, pošto je postigao čak 10 od 13 poena u četvrtoj deonici. Međutim, to je bilo nedovoljno da se savlada Majami na Floridi.

U finišu meča viđena je uzbudljiva završnica u kojoj je Džamil Vilson promašio šut za pobedu Los Anđeles Klipersa. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džoš Ričardson sa 28 poena, dok je Dragić ubacio 11 (4/11).

Kod poraženih, najefikasniji bio je Montrez Herel sa 15 poena, Diandre Džordan je ostvario dabl-dabl, 12 poena i 20 skokova, dok je Lu Vilijams ubacio 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: