Dončić ponizio Klavera, De Kolo kao Teo

Evroliga je odabrala najboljih deset poteza u Evroligi proteklog kola.

Izvor: MLJ

Subota, 16.12.2017.

17:19

Dončić ponizio Klavera, De Kolo kao Teo
YTSS

Real je u košarkaškom "El klasiku" pobedio Barselonu, Fenerbahče je izgubio od Žalgirisa, a Zvezda je ostvarila i treću uzastopnu pobedu u 12. kolu.

Sa Malog Kalemegdana niko nije završio među Top 10 poteza ove nedelje, a talentovani Slovenac Luka Dončić je zauzeo prvo i četvrto mesto na listi.

Dončić je na prvom mestu završio trojkom preko celog terena u finišu treće četvrtine. Imao je nešto manje od dve sekunde da izbaci loptu i pogodio je. Real je u tom trenutku vodio sa 65:60, ali je trojkom Dončića u poslednju deonicu ušao sa +8.

Drugi je Jan Veseli koji je neverovatnom prostornom koordinacijom učinio spektakularnim dodavanje Nikola Melija za lep alej-up, a treći je Nikita Kurbanov koji je ukrao loptu na polovini terena, a onda zakucao preko Parahuskog.

Četvrti je još jednom Luka Dončić koji je izveo dva krosovera, ponizio iskusnog Viktora Klavera i učinio ga da izgleda kao Bambi na ledu.

Na petom mestu je poster Tompsona iz Fenerbahčea, a izdvaja se i "teodosićevsko" dodavanje Nanda De Koloa za Kajla Hajnsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: